"Surely silence can sometimes be the most eloquent reply."- Ali Ibn Thalib r.a

Sunday, April 24, 2016

Selamat datang uolls

Hai uolls.

Lama gila ko tak menulis dekat sini. Berabad sangat dah ni. Ni pun tetiba teringat eh bukan ke aku ade blog zaman purba dahulukala. Terus godek godek email yang mana satu ada blog itewww sebab memang dah lupa habis kot.

Lepastu dah berjaya lah kan jumpa email yang ada blog tu. Aku ada beribu jenis email. Okay tipu. Ada la beberapa ketul je. Satu untuk belajar masa diploma dulu, satu untuk degree dulu, satu untuk facebook yadayadayada.

Okay panjang tak pendahuluan akak. So isi penting dia sekarang ni. Akak nak berblog balik. Last sekali akak pos entry tahun 2014 dulu. Mesti korang nak stalker akak khennnn. Sori akak dah delete segala maknenek entry dulu dulu. Teruk sangat ayat zaman purbadulukala itewww. Ziziks akak baca. Kehkehkeh.  Eh kejap aku kejap kejap akak kejap uolls. Krisis identiti kah?

Okay uolls. Nanti akak rajin akak update entry baru okayyy. Uolls? Ade ke orang baca blog akak yang dah ditinggalkan berjaman iniiiiii.

Kbai.

No comments:

Post a Comment